Käyttökohteita

 

toimisto_ja_kerrostalot

Toimistorakennukset- ja asuinkerrostalot

Toimistorakennuksissa NOTECROWTM :lla voidaan turvallisuusohjeistuksen lisäksi jakaa tietoa käytettävissä olevista palveluista sekä niiden sijainnista. Vierailijoille lähetettävät vierailuohjeet auttavat ja antavat hyvän ensivaikutelman yrityksestä.

Kerrostaloissa NOTECROWTM viestitauluilla voidaan jakaa tietoa talon järjestyssäännöistä, hallituksen kokoonpanosta ja kokouksista, pelastussuunnitelmasta, jätteiden lajittelusta, video-ohjeena alkusammutus ja ensiapuohjeita, videoita yhteisistä tapahtumista, mielipidekyselyjä, isännöitsijän viestit, huoltoyhtiön yhteystiedot ja linkit lähiseudun palveluihin.

 

Kauppakeskukset

 

Kauppakeskuksissa työskentelee suuri joukko eri yritysten henkilöitä. Heidän tiedottaminen ja turvallisuusohjeistaminen on hyvin haastavaa, johtuen erilaisista työvuoroista ja viestintävälineistä.

Notecrow:lla ohjeet ovat aina kaikkien käyettävissä omasta kännykästä napin painalluksella.

Kätevillä video-ohjeilla voi henkilökunta helposti kerrata vaikka aiemmin hankittuja ensiaputaitoja.

1000740_s

 

 

Koulut ja oppilaitokset

Kouluissa ja oppilaitoksissa

Notecrow:lla saadaan oppilaitoksen kaikki keskeisimmät turvallisuusohjeet ja opasteet helposti kaikien saataville mobiilipäätelaitteisiin tai tietokoneille.  Havainnolliset video-ohjeet palauttavat mieleen turvallisuus- ja ensiapuoppeja.

 

 

Tapahtumat ja tilaisuudet

Järjestätkö tilaisuutta tai tapahtumaa. Notecrow:n avulla saat koottua kaiken tarvittavan tiedon osallistujien kännykkään tai tablettiin. Et tarvitse enää paperisia ohjelmalehdykäisiä, jotka viime hetken muutosten johdosta eivät pidä paikkaansa.

Notecrow tuo yhden painalluksen taakse linkit tapahtuman omille sivuille sekä kohteen ohjeisiin ja tilaisuuden ohjelman. Samaan valikkoon voidaan sijoittaa vaikka linkki HSL:n reittioppaaseen ja tilaisuuden sähköinen palautekysely.

Kartta avautuu helposti käyttöön kohteeseen navikointia varten, jota vielä pysäköintiohjeet täydentävät.

 

 

 

Rakennustyömaat

 

Rakennustyömailla työskentelee suuri joukko ammattilaisia, jotka perehdytetään joka työmaalle erikseen. Notecrow:lla jokaisella on tarpeen tullen mahdollisuus tarkistaa työmaakohtaiset säännöt, ohjeet ja opasteet omasta matkapuhelimestaan. Kuvalliset yhteystiedot, joista on suorasoitto-ominaisuus, helpottavat yhteydenpitoa työnjohtoon. Notecrow:lla turvallisuusilmoitus voidaan tehdä heti tapahtumapaikan päältä ja se välittyy heti työnjohdon sähköpostiin varmistaen tarvittavien toimenpiteiden nopean käynnistämisen.